[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Water is een product uit de natuur, je komt het overal tegen. Waar water is, is leven, zegt men. Men zoekt zelfs planeten af naar buitenaards leven, dit doen ze door te kijken of er water of ijs is geweest. Wie kent niet de vraag: was er op mars leven?

Eigenschappen van water

Al het leven bevat water. Het is krachtig, zo krachtig dat men er ook stroom mee kan opwekken. Het laat planten groeien. Als je verkeerd erin duikt, kom je er plat op terecht en dan merk je hoe sterk dat het kan zijn. Dat voelt alsof je op het beton klapt.  Tegelijkertijd is het vloeibaar. Het heeft dus vele eigenschappen, van vloeibaar, vast tot gasvormig. Gasvormig in de vorm van damp, bijvoorbeeld een heerlijk turksstoombad.

Masaru Emoto

Ons lichaam bestaat uit ongeveer 50 – 65 %  lichaamsvocht. Het is belangrijk om voldoende water te drinken. Gevitaliseerd sluit het meeste aan bij ons lichaamsvocht. Masaro Emoto heeft boeken geschreven over het belang ervan. Uit de kraan, regenwater, rivieren enz. In zijn eerste boek: de boodschap van water gaat een nieuwe wereld open. Met prachtige foto’s van de kristalvorming dat ijs vormt bij bepaalde temperatuur (-5). Aan de hand van de kristalvorming heeft hij vergelijkingen gemaakt. Regenwater, gedestilleerd, bronwater, rivieren, kraanwater van verschillende steden, landen. Hoe zuiverder, hoe mooier de kristalvorming.
 
Verder heeft hij het blootgesteld aan diverse soorten muziek van o.a. Mozart en als uiterste Heavy Metal. Een mooie vorm bij de klassieke stukken en een in stukken gebroken kristalvorm bij Heavy Metal. Of de muziek de oorzaak is van het breken van de kristalvorm of de tekst laat hij in het midden. Verder in het boek lees je de vraagstelling: verandert het als we het woorden laten zien?
 
Ik zou zeggen, dit boek is echt een aanrader, prachtige foto’s met uitleg van zijn onderzoek.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Drager van informatie

Water is als het ware een drager van informatie als je uitgaat van de onderzoeken van Emoto. Hoe zou het zijn met ons lichaamsvocht na een popconcert? Heb je weleens een klankschaal gevuld met water laten klinken. Ik heb het weleens gezien en was zeer verrast wat het aan beweging liet zien. Ook het verschil van het aanslaan van de klankschaal.
 
Ik werk zelf met homeopathie. Middelen zijn vaak zeer verdund voorbij het moleculaire niveau en toch werken ze? De ervaring en resultaten laat zien dat het werkt, en hoe kunnen we van mening verschillen. Ik denk dat een homeopathisch middel opgelost in water beter werkt dan een droog korreltje. Het water draagt als het ware de informatie van homeopathisch middel mee in je lichaam.

Belang van het drinken van water

Nog even terugkomen over het belang van het drinken van water. Men zegt weleens, ik vind het zo saai om te drinken. Nou wat let je om in een kan van 1 liter eens 1 maximaal 2 druppels zuivere etherische olie van een goed merk voor inwendig gebruik te doen. Heerlijk met sinaasappelsmaakje, of iets anders wat je lekker lijkt.
 
Ik zou zeggen experimenteer en drink voldoende water.

Leave a Comment