Mijn praktijk is open. Indien u verkoudheidsklachten of te wel symptomen hebt richting het virus Corona dan wordt ons contact zeker aangepast naar een beeld of telefonisch consult. Het liefst werk ik momenteel voor uw en mijn veiligheid zoveel mogelijk via een beveiligde beeldconsult of via de telefoon. Aangezien de kinderen geen school hebben en thuis zijn is deze manier van consult ook in de avonden mogelijk. Van deze mogelijkheid maak ik vaker gebruik als mensen op grotere afstand van de praktijk wonen. In uitzonderingen kan u nog wel komen, uiteraard met aanpaste afstand en de nodige hygiëne maatregelen.

Verder worden er ook ervaringen opgedaan en gedeeld hoe de mensen met deze besmetting te ondersteunen met homeopathie. Ik hou mij hiervan op de hoogte om ook voor u klaar te staan en tezamen met de apotheek Hahnemann zijn er in samenwerking met mij pakketjes voor deze griep te bestellen. Daar zitten een aantal middelen in die we in kunnen zetten na een kort consult.

Heeft u nog vragen mail mij dan naar info@styleofmind.nl of bel 0523-617447.