Ervaring homeopathie

gerlinde

Gerlinde

Gerlinde ervaring homeopathie

 

Mijn homeopaat ging verhuizen, dus ik was op zoek naar een nieuwe homeopaat. Via via hoorde ik wel eens iemand die naar Mieke toe ging. Zodoende heb ik zelf gebeld. Ik ken Mieke al een jaar of 5/6 en ben in deze jaar al voor vele klachten geweest. Van schimmelinfecties, broze nagels, onregelmatige menstruatie/bloedverliezen, stress tot een vreemd gevoel in de slokdarm. Mieke heeft mij goed kunnen helpen door allereerst goed te luisteren en het hele verhaal van de klacht te willen horen en weten. Dit tot tegenstelling van een huisarts. Vervolgens worden er aan de hand van het verhaal de juiste remedies gekozen. Af en toe worden die toegevoegd met Schusslerzouten.

 

Het resultaat is dat eigenlijk alle klachten zijn opgelost, en bij een terugval kan ik zo weer bij Mieke terecht.

 

Ik zou Mieke aanbevelen, omdat zij zeer kundig is, betrokken en je kan haar altijd bellen of mailen. Het is fijn om je klachten met Mieke te bespreken vanwege haar open houding.

 

Gerlinde


 

Jeanet ervaring homeopathie

 

Ik heb Mieke ontmoet op een beurs in Dedemsvaart. Ik kwam met haar in gesprek en naar aanleiding daarvan heb ik mij ingeschreven voor een eerste hulp cursus met homeopathie. Ik was erg benieuwd hoe de klassieke homeopathie werkt en dacht een antwoord te vinden in deze cursus. Ik ken Mieke sinds 2011 en ben naar haar toegegaan, omdat ik vaak veel pijn in mijn lijf had, en renoud had in handen en voeten. Nadat ik de cursus had gevolgd, had ik een remedie gebruikt dat zo goed werkte, dat ik dacht: “nu moet ik een afspraak maken bij Mieke!” En dat heb ik vervolgens gedaan.

 

Vanaf mijn kindertijd had ik last van mijn gewrichten en spieren. Er werd vaak aan reuma gedacht, ms en nog wat andere chronische ziekten, maar er kwam geen duidelijke diagnose. Ik heb erg veel pijnstilling geslikt en wilde daar graag vanaf. Het eerste hulpremedie nav de cursus bracht zoveel verlichting dat ik de pijnstilling toen al kon laten staan. Na een consult bij Mieke en een paar maanden verder, was de paracetamol van de baan.

 

Nu voel ik mij een heel ander mens. Ik slik geen medicijnen meer en heb geen beperkende last meer van mijn gewrichten en spieren. Ook mijn renoud is heel erg verminderd. Zo kon ik eerder niet zonder handschoenen in de winter beneden de 10 graden, maar afgelopen winter was ik het een keer vergeten en ik had geen last van pijnlijke witte vingers.

 

Het vertrouwen in bekwaamheid is heel groot geworden en als ik nu ergens last van heb, dan bel ik naar Mieke in plaats van de huisarts. Laatst had ik erg veel last van mijn rug, en belde ik Mieke of zij mij kon helpen. Na een dorn-behandeling, kon ik bijna gelijk weer normaal functioneren!

 

Ik zou Mieke aanbevelen, omdat ik hele goede ervaringen heb met de behandelingen van Mieke. Ze is erg bekwaam en neemt alle tijd. Alleen mijn eigen verhaal, zegt al genoeg volgens mij!!!

 

Jeanet


 

Bea ervaring homeopathie

 

Een collega van mij vertelde dat zij bij Mieke onder behandeling was/is en dat zij veel vertrouwen in jou heeft. Toen heb ik Mieke opgezocht. Ik ken haar sinds februari 2013.

 

Ik had last van oude handen en snel dove vingers. Mijn huisarts vertelde dat ik Reijnould had, niets aan te doen, een kwestie van slechte doorbloeding.

 

Mieke heeft mij remedies gegeven waardoor ik geen last meer heb van mijn handen, wat superfijn is. Ook tijdens wandelingen in de winter is het koude gevoel weg en kan ik veel sneller mijn handschoenen uitdoen of achterwege laten. Ik heb dus geen koude handen en geen dove vingers meer!

 

Ik zou Mieke aanbevelen omdat ik zelf erg goede ervaringen heb met haar. Niet alleen voor mijn handen, maar ook de andere remedies beginnen hun uitwerking te krijgen. Ik voel me over het geheel beter in m’n vel zitten. Wat ik ook erg fijn vind is dat Mieke heldere vragen stelt en kritisch is ten aanzien van wat ik vertel en doorvraagt tot je een duidelijk antwoord krijgt. Mieke is niet te voorzichtig maar ‘recht voor de raap’.

 

Ook vind ik het erg leuk dat ik van anderen weet dat ze goede ervaringen hebben met Mieke, dus dat is een extra reden om jou aan te bevelen.

 

Bea


 

Giny ervaring homeopathie

 

Via een vriendin heb ik Mieke leren kennen. Zij had goede ervaringen op het gebied van de homeopathie en ze dacht dat homeopathie ook iets voor mij zou zijn. Ik ken Mieke sinds 2008 (denk ik…..). Ik kwam bij Mieke ivm macula degeneratie. Ik was in behandeling in het ziekenhuis maar miste iets bij deze behandeling. Mieke kijkt naar de totale mens en niet naar een stukje.

 

Door te kijken naar het hele verhaal (geschiedenis) van mij heeft Mieke mij kunnen helpen.  Wat voor mij belangrijk voelde is dat er geluisterd werd. In een ziekenhuis is het luisteren naar de klacht en dan wordt er behandeld. Mieke kijkt naar het totaal beeld. Ook vond ik het fijn dat Mieke me nog bewuster maakte van mijn eigen krachten.

 

Tijdens de behandeling kwamen er andere klachten vrij. Deze zaten waarschijnlijk verstopt. Ik heb te maken gehad met een burn-out en schildklier klachten. Door deze klachten ook te behandelen met homeopathische remedies kon ik wegblijven uit het medische circuit van het ziekenhuis. Momenteel ben ik nog in behandeling bij Mieke maar de remedies zijn drastisch afgenomen. Ik gebruik nu nog remedies om de maculadegeneratie een stop toe te roepen. Tenminste om de schade te beperken. Bij elke controle die ik heb, blijkt dat mijn zichtscherpte niet afneemt. Door mijn behandeling werd mijn interesse voor de homeopathie groter. Daardoor heb ik de basiscursus gevolgd bij Mieke zodat ik nu in de thuissituatie de homeopathie kan toepassen.

 

Ik zou Mieke en dus homeopathie aanbevelen, omdat homeopathie naar de totale mens kijkt en niet alleen naar dat stukje wat op dat moment ziek is. Ook kan een homeopathische behandeling samen gaan met de regulier zorg van bv een ziekenhuis. Je bent ook zelf verantwoordelijk hoe er met je lichaam omgegaan wordt.

 

Giny


 

Manon ervaring homeopathie

 

Ik ben bij Mieke terecht gekomen, doordat ik hoorde over homeopathie voor water wratjes. Ik ken Mieke sinds 2013. Ik kwam bij haar, omdat mijn dochter al vanaf vorig zomer  water wratjes had die maar niet weggingen. Er kwamen steeds meer bij. Op het laatst telde ik er 17! Mieke kon helpen, door mijn dochtertje aan homeopathische remedies te laten ruiken.

 

Na een paar dagen zag ik de wratjes al veranderen. Ze gingen van  rood naar een beetje zwart en ze gingen jeuken. Uiteindelijk gingen ze weg.

 

Ik zou Mieke aanbevelen, omdat de manier waarop homeopathie heeft geholpen zodat de wratjes zijn weggegaan, zonder pijn! Mijn dochtertje kon deze zomer weer in bikini…

 

Manon


 

Wil je meer weten over de toepassing en werkzaamheid neem dan persoonlijk contact met mij op. Vanwege de nieuwe wetgeving mag ik deze informatie niet vermelden op de site. Meer info en actie zie hiervoor keuzevrijheid.Uiteraard word je op de cursus wel uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft.