Vastenkuur Ayunar

Wil je een paar kg’s afvallen of gewoon even time-out voor jezelf, lekker laten verwennen en genieten op een mooie locatie, dan is deze vastenkuur zeer aan te bevelen. Het past prima in het thema van dit jaar: “je gezondheid in eigen hand”. Je wordt tijdens deze kuur ondersteund met homeopathische consulten en natuurgeneeskundige behandelingen.

Na deze vastenkuur gevolgd te hebben, kun je met de ervaring en informatie deze altijd zelfstandig thuis op ander moment doen. Je moet dan wel zelf je verwennerijtjes opzoeken zoals massage, sauna, begietingen, pakkingen, meditatie enz. Je haalt de investering voor jezelf er dubbel en dwars uit.

vastenkuur mindfulness

Voorjaarskuur

 

maart 2019

 

Wanneer? vrijdag van 17.30 tot en met maandag 2019 12.30 uur. (de af- en opbouw is voor en na deze dagen thuis) Tarief op aanvraag, mail naar info@styleofmind.nl en zet in het onderwerp: Ayunar

 

  • 4 korte homeopathische consulten t.b.v. ondersteuning van de kuur. (worden (deels) vergoed)
  • begeleiding bij de afbouw,
  • overnachtingen inclusief het eten en drinken in dit weekend (valt BUITEN de vergoeding van de zorgverzekering)
  • natuurgeneeskundige behandelingen tijdens de kuur (vallen BUITEN de vergoeding van de zorgverzekering)
  • begeleiding bij de opbouw en voor wie dat wil een voedingsadvies (Valt BUITEN de vergoeding van de zorgverzekering)

 

Neem contact met mij op voor meer informatie  of maak gebruik van een gratis intake gesprek.

 

mail: info@styleofmind.nl

vastenkuur najaar

Najaarskuur

 

Geef je op voor de najaarskuur november 2019

 

Wanneer? vrijdag van 17.30 tot en met maandag 2019 12.30 uur. (de af- en opbouw is voor en na deze dagen thuis) Tarief op aanvraag:  mail naar info@styleofmind.nl en zet in het onderwerp: Ayunar

 

  • 4 korte homeopathische consulten t.b.v. ondersteuning van de kuur. (worden (deels) vergoed)
  • begeleiding bij de afbouw,
  • overnachtingen inclusief het eten en drinken in dit weekend (valt BUITEN de vergoeding van de zorgverzekering)
  • natuurgeneeskundige behandelingen tijdens de kuur (vallen BUITEN de vergoeding van de zorgverzekering)
  • begeleiding bij de opbouw en voor wie dat wil een voedingsadvies (Valt BUITEN de vergoeding van de zorgverzekering)

Neem contact met mij op voor meer informatie  of maak gebruik van een gratis intake gesprek.

 

mail: info@styleofmind.nl

Reacties van deelnemers van de Ayunar vastenkuur

 

 

"De Ayunar vastenkuur moet je meemaken"

"Wanneer je niet lekker in vel zit en te druk bent om aandacht voor jezelf te nemen"

"Het is echt een manier om goed voor jezelf te zorgen. Ik heb het ervaren als mezelf verwennen. Het is een ontspanning op dieper niveau"

Een gezonder en schoner gevoel!

Ik heb de vastenkuur gedaan, om iets goeds voor mijn gezondheid te doen en om om af te vallen. Ook hoopte ik dat ik na het vasten een gezondere levenswijze kan vasthouden.

Het afbouwen ging heel gemakkelijk en dat had ik niet gedacht! Het opbouwen was voor mij ook heel goed te doen. Mijn darmen werkte alleen in het begin niet mee, die waren lui geworden door het vasten. Ik heb er iets natuurlijks voor gekregen en dat werkte binnen twee dagen, fijn!

Het is een super locatie waar we verbleven en een super programma!! Heerlijk bijkom dagen zijn het voor mij geweest. En als resultaat, een hele zachte huid door het vasten en de heerlijke massages en een aantal kilo's eraf. Daarnaast lekker bijgeslapen en lekker bijgekomen. Overal een gezonder en schoner gevoel.

De 3 voordelen van de Ayunar kuur:

check Je kunt weer opnieuw kiezen wat voor eten je zelf wilt eten.

check De begeleiding is super!

check Een gezonder en schoner gevoel na de vastenkuur

Ik beveel de Ayunar vastenkuur van harte aan, omdat het goed is voor lichaam en geest! Tevens is het een mooie ervaring om mee te maken. Het is zeker waar voor je geld.

- Yvonne -

Loslaten van de hectiek van alles voor een paar dagen

Ik heb de vastenkuur gedaan voor de fysieke en mentale weldaad, voor de heerlijke massages en ontspanning.

Doordat ik het vaker heb gedaan, was het de laatste keer prima te doen. De stap om te gaan afbouwen is echt wel een mentale stap. De eerste dag zonder koffie is echt wel even heavy. Het opbouwen is heerlijk, de smaak is puurder, ik proef beter en kan me erg verheugen op het uitbouwen van wat ik mag eten.

De locatie van de Ayunar is erg basic, dan heb ik het over het onderkomen. De omgeving is heerlijk en het kunnen gebruiken van de sauna is super. En als resultaat voel ik me erg schoon en ontspannen. De eerste keer was ik erg verrast door het resultaat, ik vond het te vergelijken met het effect van een paar weken ontspanning.

De 3 voordelen van de Ayunar Vastenkuur:

check Professionele en enthousiaste begeleiding

check Weer even heel bewust focussen op gezonde voeding

check De hectiek van alles een paar dagen helemaal loslaten

Ik beveel de Ayunar vastenkuur van harte aan, vanwege het plezier dat ik erin beleef, dankzij de enthousiaste en professionele begeleiding. Ook dankzij de ontspanning die het geeft, beter gezegd de fysieke en mentale weldaad. Het is zeker waar voor je geld.

- Jannie -

Anders en gezonder eten

Ik heb de Ayunar vastenkuur gedaan, omdat ik denk dat het goed is voor het lichaam om te vasten en om te kijken wat het met mij doet.

Ik had geen enkel probleem met het afbouwen,  ook al heb ik een gezin dat wel gewoon eet. Mijn kinderen vonden het wel een beetje raar dat ik zo weinig mocht eten, dus daar kreeg ik wel opmerkingen over. Het opbouwen was iets lastiger, omdat ik extreem vermoeid was, was het moeilijk om weer in mijn normale doen te komen. Privé omstandigheden spelen daarbij een rol. Het weer normaal gaan eten was goed te doen en dat was echt genieten om weer steeds meer te kunnen eten.

De locatie is leuk en schoon, wat voor mij het belangrijkste is. Ik vind de slaapplekken wel klein. Als je daar met z'n tweetjes moet slapen lig je boven op elkaar. Hoewel ik in het kleinste kamertje alleen lag. Dat vond ik erg prettig, want dat was mijn behoefte wel, ruimte om alleen te zijn. Buiten was een tent, alleen was het daar koud rond deze tijd van het jaar, dus dat vond ik minder aantrekkelijk om te gaan zitten. Het programma vond ik erg leuk. Afwisselend samen mediteren, oefeningen doen, maar ook alleen massages en dergelijke, echt verwennen. Het was wel vroeg opstaan geblazen, maar dat past goed in het programma.

Al met al is er bij mij veel in beweging gezet. Ik ben anders gaan eten, waardoor ik ben afgevallen, blijvend. Ook emotioneel is het een en ander in beweging gezet waardoor ik in mijn privéleven ook dingen aanpak  waar ik tegenaan hikte. Dat is wel heftig maar ook goed.

De 3 voordelen van de vastenkuur Ayunar:

check Tijd en aandacht voor jezelf

check Anders en gezonder eten

check Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Ik beveel de vastenkuur Ayunar van harte aan, als je vast zit op welk gebied dan ook of als je je gezonder wilt voelen, dan maakt dit echt iets los. Het is zeker waar voor je geld. Binnen mijn verzekering werd er ook veel vergoed, maar buiten de vergoeding om is het het geld al waard. Het heeft mij veel opgeleverd, dat moet je ervaren. Het is echt bijzonder wat het met je doet.

- Harjetta -

De kilo's die je afvalt

Ik heb de Ayunar vastenkuur gedaan, om een totale reiniging van mijn lichaam te ondergaan. Om de medicatie reststoffen die in mijn lijf achterbleven te verwijderen.

Het afbouwen en opbouwen was makkelijk vol te houden en het geeft echt energie. De Ayunar vastenkuur heeft een prachtige locatie met een leuke sfeer, heerlijke massages, oefeningen etc. Als resultaat ben ik nu 10 kilo lichter en tot nog toe geen medicatie gebruikt voor mijn reuma. Echt geweldig om eens te doen en zeer zeker de moeite waard.

De 3 voordelen van de vastenkuur Ayunar:

check Reiniging zowel lichamelijk als geestelijk

check De kilo's die je afvalt

check Prima te doen.

Ik beveel de Ayunar vastenkuur van harte aan, als je eens een goede schoonmaakbeurt voor je lijf wilt. Je voelt je tien keer beter en dat blijft nog weken door gaan. Echt super. Bij mij heeft het geresulteerd dat ik nu een half jaar van mijn medicátie af ben. Echt super. Ik heb zeker waar voor mijn geld. Fijn dat mijn verzekering het één en ander vergoedde, maar ook zonder is het het waard. Ook veel spullen die je hebt aangeschaft, kun je meerdere keren gebruiken.

- Gertrude -

Aangezet tot nadenken, wat een gezonde voeding is

Ik heb de Ayunar vastenkuur gedaan, voor het gewichtsverlies. Daarnaast was het een heel weekend helemaal voor mezelf.

Het afbouwen is erg meegevallen. Na 2 weken begon mijn lichaam om eten te vragen en was het goed dat het opbouwen was begonnen. Ik was in deze periode niet vooruit te branden.

De Ayunar vastenkuur heeft een prachtige locatie. Het is goed afgeschermd en gezellig knus huisje. Het programma was volledig en leerzaam. En zeker weekend vullend. De klankschalensessie was zeer interessant en iets wat ik wel eens zou willen doen. Voeding is en blijft een dingetje voor mij. Wel drink ik nu meer en eet veel minder tegelijk. Het lijkt of ik er nu meer controle over heb. Het mentale effect heeft geresulteerd in minimaal 3x per week echt een moment voor mezelf. Ik zoek bewust meer contacten met mensen die mij energie geven. Ook ben ik vrolijker en minder wiebelig. Ik ben begonnen met loslaten.

De 3 voordelen van de vastenkuur Ayunar:

check Door het vasten vallen je muurtjes naar beneden en kun je niet om jezelf heen

check Je wordt tot nadenken aangezet, wat gezonde voeding is

check Het complete weekend (en niet alleen het vasten) is goed en bijzonder

Ik beveel de Ayunar vastenkuur van harte aan, omdat het een verwenweekend voor jezelf is. Het is leerzaam, gezellig en gezond. Een kennis van mij, heeft al interesse in het weekend. Ik heb zeker waar voor mijn geld. Het programma, de aandacht die er persoonlijk voor je is, de locatie, de massages en behandelingen. Als je het het voor het eerst wilt gaan doen, is het zeker een drempel, maar achteraf is het zeker je geld waard.

- Gea -

 

Mijn eigen ervaring met vasten

Vasten afbouw

Mijn ervaring met vasten afbouw. Met duidelijke en overzichtelijke stappen van de vastenkuur Ayunar. De eerste drie dagen voor het vasten. Mijn inspanningen en bewustzijn. Wat ik at en hoe mijn lichaam reageerde. Wat doet een vastenkuur nu eigenlijk met je lichaam. Je eigen gezondheid in eigen hand.

 

Lees hier het hele artikel:

www.styleofmind.nl/vasten-afbouw

Het vasten

Mijn ervaring met het vasten. Met duidelijke en overzichtelijke stappen van de vastenkuur Ayunar. De tweede tot en met vijfde dag van het vasten. Mijn inspanningen en bewustzijn. Hoe mijn lichaam reageerde en wat ik allemaal deed. Wat doet een vastenkuur met je lichaam. Je gezondheid in eigen hand.

 

Lees hier het hele artikel:

www.styleofmind.nl/het-vasten

Vasten opbouw

Mijn ervaring met vasten opbouw. Met duidelijke en overzichtelijke stappen van de vastenkuur Ayunar. De laatste vier dagen van het vasten. Mijn inspanningen, bewustzijn en inzichten. Mijn eetpatroon en hoe mijn lichaam reageerde. Wat doet een vastenkuur met je lichaam. Je gezondheid in eigen hand.

 

Lees hier het hele artikel:

www.styleofmind.nl/vasten-opbouw