Vervolg cursus Eerste hulp met homeopathische remedies

Style of mind geeft meerdere korte workshops en cursussen per jaar. Deze workshops en cursussen zijn voor iedereen te volgen. Ze bieden een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten van de homeopathie en hoe je het zelf kunt toepassen. Style of mind maakt gebruik van voorbeelden en legt op eenvoudige en praktische wijze dit uit. Je leert wat het is, hoe het werkt en hoe je homeopathische remedies kunt gebruiken

De vervolg cursus een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten nadat je de cursus “Eerste hulp met homeopathie” al hebt gevolgd om kennis te vergroten en te verdiepen van de basiscursus “Eerste hulp met homeopathie” en kennis op te doen van alle 37 homeopathische remedies in de doos.


 

homeopathische remedies

Eerste hulp met homeopathische remedies- Vervolg cursus

 

Je leert er het volgende:

 

meer gereedschap om keuzes te maken welke remedie je gaat gebruiken

√ uitbreiding van de 37 remedies uit de doos

√ verdieping op de kennis van homeopathie en de toepassing

 

Je krijgt verdiepende informatie om homeopathie gerichter toepassen op acute situaties die zich voordoen als botbreuken, snijwonden, griep, etc.

 

Je hebt aan het einde van deze cursus de mogelijkheid om de doos met 37 homeopathische remedies uit te breiden. Remedies die lang meegaan en de acute klachten kunnen opvangen.

 

Voor wie?

 

Voor de gezinnen is het een uitkomst. Voor iedereen die op reis gaat, om overal aan de slag te kunnen gaan. Voor iedereen die meer kennis wil vergaren over homeopathie en gezondheid in eigen hand wil houden.

style of mind locatie

Wanneer en waar?

 

In totaal zijn het 3 avonden van 2,5 uur per avond. De eerstvolgende ‘Vervolg cursus op Eerste hulp met homeopathie‘ staat gepland op:

 

wordt nog bekend gemaakt of op aanvraag

 

Locatie: praktijk style of mind, hofweg 2, Hardenberg bij maximaal 15 deelnemers. Bij meer deelname, wordt er uitgeweken naar een andere locatie in Hardenberg.


 

Cursusprijs

 

Kosten : 75 euro, en boekje € 15,00 van Pieter Jorritsma

 

incl. koffie, thee en elke les één remedie (test) om mee te nemen. (exclusief (de doos met 37) remedies).

Aanmelding

 

Voor informatie of aanmelden, kun je mailen naar info@styleofmind.nl