Eerste hulp met homeopathie

Style of mind geeft meerdere korte workshops en cursussen per jaar. Deze workshops en cursussen zijn voor iedereen te volgen. Ze bieden een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten van de homeopathie en hoe je het zelf kunt toepassen. Style of mind maakt gebruik van voorbeelden en legt op eenvoudige en praktische wijze dit uit. Je leert wat het is, hoe het werkt en hoe je homeopathische remedies kunt gebruiken, ook bij de cursus "Eerste hulp met homeopathie".

De cursus behandelt onder andere een vinger tussen de deur, verstuikte enkel, insectenbeet, hoge koorts, diarree, griep, keelontsteking, hoest, reisongemakken enz. Er is in veel gevallen geen dokter nodig en je gaat op zoek naar iets dat verlichting geeft. Tijdens deze cursus gaat het om hulp bieden bij ongelukjes en eenvoudige ziektes met behulp van homeopathische remedies.


 

eerste hulp met homeopathie

Eerste hulp met homeopathie - cursus

 

Je leert er het volgende:

 

eenvoudige eerste hulp-gevallen zelf te behandelen, van griep, kinderziektes tot examenvrees

 informatie of aanvullende hulp bij reguliere behandelingen zoals operaties en tandarts

 innemen en doseren van homeopathische remedies

 

Je krijgt voldoende informatie om homeopathie bij acute eenvoudige klachten als diarree, griep, verkoudheden, (oor)ontstekingen, (kink)hoest, schaaf- en snijwonden, insectensteken/-beten, verstuikingen, enz. toe te kunnen toepassen.

 

Je hebt aan het einde van deze korte cursus de mogelijkheid om de doos met 37 remedies aan te schaffen. Remedies die lang meegaan en de acute klachten kunnen opvangen.

Wie

 

Voor de gezinnen is het een uitkomst. Voor iedereen die op reis gaat, om overal aan de slag te kunnen gaan. Voor iedereen die meer kennis wil vergaren over homeopathie en gezondheid in eigen hand wil houden.

style of mind locatie

Wanneer en waar?

 

In totaal zijn het 3 avonden van 2,5 uur per avond. De eerstvolgende cursus 'Eerste hulp met homeopathie' staat de 1e les gepland op: dinsdagavond 2 april, de 2e op 9 en de 3e op 23 april

 

Locatie: praktijk style of mind, hofweg 2, Hardenberg bij maximaal 6 deelnemers. Bij meer deelname, wordt er uitgeweken naar een andere locatie in Hardenberg.


 

Cursusprijs

 

Kosten : 75 euro, en boekje € 15,00 van Peter Guinee

 

incl. koffie, thee en elke les één remedie (test) om mee te nemen. (exclusief de doos met 37 remedies).

Aanmelding

 

Voor informatie of aanmelden, kun je mailen naar info@styleofmind.nl