Brandnetelzalf

De natuur zit vol met krachtige planten. Zo ook de brandnetel. Deze gebruik ik om brandnetelzalf te maken. Ik combineer dat met Arganolie wat een bijzonder extraatje is voor de werking. Je kunt brandnetelzalf makkelijk zelf maken. Wil je het recept? stuur dan een mail met als onderwerp: brandnetelzalf recept. dan pluk jij ook de vruchten van de natuur om ons heen.

brandnetelzalf style of mind

Brandnetelzalf geschikt bij…

 

Op basis van ervaringen van gebruikers, is de brandnetelzalf geschikt bij:

 

  • het helpt tegen jeuk
  • het helpt tegen droge huid
  • het helpt tegen branderigheid (bijvoorbeeld brandnetels)
brandnetels

Keuzevrijheid

 

Wil je meer weten over de toepassing en werkzaamheid neem dan persoonlijk contact met mij op. Vanwege de nieuwe wetgeving mag ik deze informatie niet vermelden op de site. Meer info en actie zie hiervoor keuzevrijheid.

 

Een aantal ervaringen van mensen die de brandnetelzalf hebben gebruikt:


Ervaringen


Erica

Ik heb de brandnetelzalf opgehaald, omdat ik nieuwsgierig naar de zalf was. Vooral tegen jeuk, branderigheid, bij wondjes, verzorging  en verzachting van een droge huid, gen puistjes en/of steenpuisten en verbranding door de zon. Het resultaat was dat bij vochtblaasjes de jeuk af nam en de blaasjes kalmeerde. Wondjes genazen sneller en bij een droge huid werden de ppekken zachter (ze gingen niet weg, op één plek na, die is zelfs verdwenen. Tegen de puistjes heeft het niet geholpen, er kwamen er dubbel zoveel voor terug. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat dit door de zalf is gekomen en ga nog een keer kijken of het werkelijk door de zalf is gekomen.

 

Bij verbranding door de zon ging de huid vervellen bij gebruik met een aftersun. Bij deze brandnetelzalf was er geen vervelling, de huid kalmeerde sneller en de roodheid verdween.

 

Ik zou het zeker andere mensen aanraden, omdat het een zalf op natuurlijke basis is en een genezende werking heeft.

 

EEN TUBE VOOR VEEL PROBLEEMBJES!

Inge

Ik heb de brandnetelzalf opgehaald, omdat het gratis was en vanwege de gebruik mogelijkheden. Vooral de werking tegen jeuk, het verachten van kloven, bij wondjes en de verzorging en verzachting van een droge huid (eczeem en lippen ed).Het heeft inderdaad jeuk weggehaald (oa muggenbulten, brandnetels). Ook heeft het kloven verzacht. Mijn man had namelijk een flinke wond dat een kloof werd. Door de zalf verzachte het.Bij wondjes werd de verwachting ook waargemaakt. Ik had een grote schaafplek op mijn rug en een blauwe plek. Dit is door de zalf heel snel overgegaan.

 

Bij een droge huid werd de huid verzacht door de brandnetelzalf.Tevens is de brandnetelzalf geen chemisch middel. Ook geneest de huid sneller door de snel. En je kan het voor meerdere dingen gebruiken. Tot slot is de brandnetelzalf zuinig in gebruik.

 

Ik zou het andere mensen aanraden, omdat het een natuurlijk is voor vele doeleinden.

 

MOET JE GEWOON IN JE HUISAPOTHEEK HEBBEN, HET IS ONMISBAAR

Gerrit en Marie

Ik heb de brandnetelzalf opgehaald, vanwege de gebruiksmogelijkheden. Vooral de werking tegen jeuk en branderigheid sprak mij aan in der veronderstelling dat het zou helpen.En het heeft inderdaad geholpen.  Het voordeel is vooral dat het de branderigheid van bijvoorbeeld brandnetels weghaalt.

 

Ik zou het zeker andere mensen aanraden, omdat het ons ook geholpen heeft.

 

BRANDNETELZALF VERZACHT EN HEELT!

Joke

Ik heb de brandnetelzalf opgehaald, omdat het gratis was en ik wilde kijken of het voor kloven en muggen of brandnetels zou werken.Mijn verwachtingen zijn gedeeltelijk uitgekomen. Zo heb ik het gebruikt bij wondjes en dat werkte goed. Net als voor zonne-exceem.

 

In de vakantie is Henk waarschijnlijk gebeten door iets. De huisarts wist niet door wat Henk gebeten kon zijn, maar er zaten eerst twee roden kringen op zijn kuit met in het midden een rood plekje. Het deed hem geen pijn. Aangezien ik de zalf bij me had, is hij dat er op gaan smeren. Het verzachte en de heftige en vurige kleur verdween, maar de plek werd steeds groter. Na terugkomst van de vakantie bij de huisarts geweest. Ze zei dat het geen wondroos was, maar ook niet wat het wel zou kunnen zijn. Penisilline voorgeschreven gekregen en eerst nog gewacht met slikken. Het rode werd namelijk steeds minder rood, maar de plek werd wel steeds groter. Daarom toch maar begonnen met het slikken van penicilline.

 

Dus ik heb het nog niet uitgebreid toegepast, maar ga het zeker nog gebruiken.