Cursus

Op zoek naar een cursus die je kennis over homeopathie verrijkt? Waarbij je echt thuis de kennis kunt toepassen om gezondheid van binnenuit te bevorderen? Ook als je al kennis hebt opgedaan, is dit een goede manier om up-to-date te blijven.

 

Style of mind geeft meerdere korte workshops en cursussen per jaar. Deze workshops en cursussen zijn voor iedereen te volgen. Ze bieden een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten van de homeopathie en hoe je het zelf kunt toepassen. Style of mind maakt gebruik van voorbeelden en legt op eenvoudige en praktische wijze dit uit.


Overzicht cursussen en workshops



Cursussen



Workshops


Eerste hulp met homeopathie

 

De cursus "Eerste hulp met homeopathie" behandelt onder andere een vinger tussen de deur, verstuikte enkel, insectenbeet, hoge koorts, diarree, griep, keelontsteking, hoest, reisongemakken enz. Er is in veel gevallen geen dokter nodig en je gaat op zoek naar iets dat verlichting geeft. Tijdens deze cursus gaat het om hulp bieden bij ongelukjes en eenvoudige ziektes met behulp van homeopathische remedies.

Workshops

 

Style of mind geeft meerdere korte workshops per jaar. Deze workshops zijn voor iedereen te volgen. Ze bieden een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten van de homeopathie en hoe je het zelf kunt toepassen. Style of mind maakt gebruik van voorbeelden en legt op eenvoudige en praktische wijze dit uit. Je leert wat het is, hoe het werkt en hoe je de remedie kunt gebruiken, zo ook met deze diverse workshops waar natuurgeneeskunde en homeopathie elkaar ondersteunen.

Vervolg cursus Eerste hulp met homeopathische remedies

 

De vervolg cursus een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten nadat je de cursus “Eerste hulp met homeopathie” al hebt gevolgd om kennis te vergroten en te verdiepen van de basiscursus “Eerste hulp met homeopathie” en kennis op te doen van alle 37 homeopathische remedies in de doos.


Overig


Vastenkuur Ayunar

 

Wil je een paar kg's afvallen of gewoon even time-out voor jezelf, lekker laten verwennen en genieten op een mooie locatie in Zuidwolde, dan is deze vastenkuur zeer aan te bevelen. Het past prima in het thema van dit jaar: "je gezondheid in eigen hand". Je wordt tijdens de vastenkuur Ayunar ondersteund met homeopathie en natuurgeneeskunde.

Brandnetelzalf

 

De natuur zit vol met krachtige planten. Zo ook de brandnetel. Deze gebruik ik om brandnetelzalf te maken. Brandnetelzalf is een natuurgeneeskrachtige zalf. Ik combineer dat met Arganolie wat een bijzonder extraatje is voor de werking. Je kunt brandnetelzalf makkelijk zelf maken. Wil je het recept? Stuur dan een mail naar info@styleofmind.nl met als onderwerp: "brandnetelzalf recept". Dan pluk jij ook de vruchten van de natuur om ons heen.