ALGEMENE GEGEVENS

style of mind
Hofweg 2
7772 GH
Hardenberg
0523-617447
info@styleofmind.nl

BEDRIJFGEGEVENS

lid NVKH 01-1048

AGB codes 90003435 en 90024576

KvK nummer: 05064126

OPLEIDINGEN

Natuurgeneeskundige en klassiek homeopaat diploma 1999 gevolgd bij de HVNA te Arnhem

BEREIKBAARHEID PRAKTIJK

Parkeergelegenheid(gratis) is tegenover de praktijk, of iets doorrijden dan zie je aan de linkerhand De Kamp en Baalderslag dit zijn sportgelegenheden met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Hardenberg heeft een NS station. Vanaf het station is het ongeveer 25 minuten lopen (ns fiets 6 minuten) of plan bij openbaar vervoer voor de streekbus 30 of buurbus 599

Streekbus 30 richting Hoogeveen via Slagharen: halte waterinkschool, dan is nog 14 minuten lopen naar de praktijk. Buurtbus 599 richting de Krim: halte Weversdijk, dan is het nog 8 minuten lopen naar de praktijk.

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur

telefonisch spreekuurwoensdag tussen 8.30 en 10.00 uur

buiten deze tijd is er de mogelijkheid tot inplannen van telefonisch overleg

Facebook: facebook.com/homeopaathardenberg

skype: style-of-mind

AFSPRAKEN BOEKEN

Consult volgens afspraak op woensdag t/m vrijdag overdag en donderdag ook ’s avonds mogelijk (ook te boeken via de online agenda)


AANGESLOTEN BIJ

koepelorganisatie RBCZ

Style of mind is lid  van de NVKH. De NVKH is aangesloten bij de stichting RBCZ. De RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

Ik doe er alles aan om u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wilt hebben. Wilt of kunt u de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? De NVKH is aangesloten bij Quasir voor het proces m.b.t. uw klacht, en stichting Zorggeschil voor de uitvoering.