ALGEMENE GEGEVENS

  style of mind
  Hofweg 2
  7772 GH
  Hardenberg
  0523-617447
  info@styleofmind.nl

  BEDRIJFGEGEVENS

  lid NVKH 01-1048

  AGB codes 90003435 en 90024576

  KvK nummer: 05064126

  OPLEIDINGEN

  Natuurgeneeskundige en klassiek homeopaat diploma 1999 gevolgd bij de HVNA te Arnhem

  BEREIKBAARHEID PRAKTIJK

  Parkeergelegenheid(gratis) is tegenover de praktijk, of iets doorrijden dan zie je aan de linkerhand De Kamp en Baalderslag dit zijn sportgelegenheden met ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Hardenberg heeft een NS station. Vanaf het station is het ongeveer 25 minuten lopen (ns fiets 6 minuten) of plan bij openbaar vervoer voor de streekbus 30 of buurbus 599

  Streekbus 30 richting Hoogeveen via Slagharen: halte waterinkschool, dan is nog 14 minuten lopen naar de praktijk. Buurtbus 599 richting de Krim: halte Weversdijk, dan is het nog 8 minuten lopen naar de praktijk.

  OPENINGSTIJDEN

  maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur

  Ik heb niet meer een bepaalde tijd dat ik rechtstreeks te bereiken ben. Wel is er de mogelijkheid tot inplannen van telefonisch overleg

  Facebook: facebook.com/homeopaathardenberg

  skype: style-of-mind

  AFSPRAKEN BOEKEN

  Consult volgens afspraak op dinsdag t/m donderdag overdag en donderdag ook ’s avonds mogelijk (ook te boeken via de online agenda)


  AANGESLOTEN BIJ

  koepelorganisatie RBCZ

  Style of mind is lid  van de NVKH. De NVKH is aangesloten bij de stichting RBCZ. De RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

  Ik doe er alles aan om u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wilt hebben. Wilt of kunt u de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? De NVKH is aangesloten bij Quasir voor het proces m.b.t. uw klacht, en stichting Zorggeschil voor de uitvoering.