Vervolg cursus Eerste hulp met homeopathische remedies

Style of mind geeft meerdere korte workshops en cursussen per jaar. Deze workshops en cursussen zijn voor iedereen te volgen. Ze bieden een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten van de homeopathie en hoe je het zelf kunt toepassen. Style of mind maakt gebruik van voorbeelden en legt op eenvoudige en praktische wijze dit uit. Je leert wat het is, hoe het werkt en hoe je homeopathische remedies kunt gebruiken.

De vervolg cursus een uitstekende gelegenheid om je kennis te vergroten nadat je de cursus “Eerste hulp met homeopathie” al hebt gevolgd om kennis te vergroten en te verdiepen van de basiscursus “Eerste hulp met homeopathie” en kennis op te doen van alle 37 homeopathische remedies in de doos.

homeopathische middelen

 

Eerste hulp met homeopathische remedies- Vervolg cursus

Je leert er het volgende:

check

meer gereedschap om keuzes te maken welke remedie je gaat gebruiken

check

uitbreiding van de 37 remedies uit de doos

check

verdieping op de kennis van homeopathie en de toepassing

Je krijgt verdiepende informatie om homeopathie gerichter toepassen op acute situaties die zich voordoen als botbreuken, snijwonden, griep, etc.

Je hebt aan het einde van deze cursus de mogelijkheid om de doos met 37 homeopathische remedies uit te breiden. Remedies die lang meegaan en de acute klachten kunnen opvangen.

In ieder zit een kleine homeopaat, om natuurlijke genezing te bevorderen.

wie

Voor wie?

Voor de gezinnen is het een uitkomst. Voor iedereen die op reis gaat, om overal aan de slag te kunnen gaan. Voor iedereen die meer kennis wil vergaren over homeopathie en gezondheid in eigen hand wil houden.

Bij meer dan 15 deelnemers, wordt er uitgeweken naar een geschikte locatie in Hardenberg.

style of mind locatie

Wanneer en waar ?

In totaal zijn het 3 avonden van 2,5 uur per avond. De eerstvolgende ‘Vervolg cursus op Eerste hulp met homeopathie‘ staat gepland op:

donderdag 19 september, 06 en 13 oktober 2016 van 19.45 tot 22.15 uur 

Locatie: praktijk style of mind, hofweg 2, Hardenberg bij maximaal 15 deelnemers. Bij meer deelname, wordt er uitgeweken naar een andere locatie in Hardenberg.

eerste hulp met homeopathie tarieven

Cursusprijs

Kosten : 75 euro, en boekje € 15,00 van Peter Guinee

incl. koffie, thee en elke les één remedie (test) om mee te nemen. (exclusief (de doos met 37) remedies).

boek nu

Aanmelding

Voor informatie of aanmelden, kun je mailen naar info@styleofmind.nl

Of maak online een afspraak om meteen jouw plek te claimen. Selecteer het beschikbare tijdstip 19:45 en volg de stappen. Zo heb je het in eigen hand, wel zo makkelijk.

Top